Elektrische Tuk Tuk’s

Je kunt onze Tuk Tuks reserveren voor verschillende tours.

VIP Veerboot ophaalservice

Weet zeker dat uw vakantie of weekendje weg stressvrij begint. Boek alvast een geruisloze e-tuk, voel en ruik het eiland als wij u veilig en comfortabel naar uw vakantie adres brengen. Over uw bagage hoeft u niet in te zitten. Deze kunt u bij aankomst  van de boot afgeven bij de bagage-vervoerders op de veerdam. Komt u met de watertaxi de Geus of Nothern Diver, dan wordt voor uw bagage gezorgd.

Uiteraard is Tuk Tuk Vlieland ook te boeken voor al uw personen vervoer op het eiland, hiervoor gelden dezelfde prijzen.

Prijs per tuktuk Zone Bijzonderheden
€ 17,50 Omgeving dorp Tot max 6 personen (4 volwassenen/ 2 kids)
€ 25,00 Lange Paal Tot max 6 personen (4 volwassenen/ 2 kids)
€ 35,00 Het Posthuis Tot max 6 personen (4 volwassenen/ 2 kids)

 

Bruiloften en partijen 

We dromen allemaal van de perfecte bruiloft, reis dus in stijl op de grote dag! Wij kunnen onze Tuk Tuk opfleuren met fraaie decoratie. De Tuk Tuk is speciaal, dus past uitstekend bij een speciale dag! Wij maken graag een afspraak om samen met jullie aan het vervoer van die dag te werken. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Neem contact op met Tuk Tuk Vlieland

Heeft u een vraag of wilt u een Tuk Tuk boeken? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 • * velden zijn verplicht.

 • Eiland safari tour

  Eiland safari tour

  Vlieland ontdekken met de Tuk Tuk is de leukste manier.

  Lees meer
 • Elektrische Tuk Tuk’s

  Elektrische Tuk Tuk’s

  Kies voor de ophaalservice of boek voor uw bruiloft.

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.