Boek een Tuk Tuk op Vlieland

Je kunt onze Tuk Tuk reserveren voor verschillende tours.

Eiland safari tour

Wij nemen u mee langs vele mooie plekjes op het eiland door onze deskundige chauffeur/gids. Een verscheidenheid aan vogels, schotse hooglanders, soay schapen, geiten, zeehonden en niet te vergeten de prachtige vergezichten met de steeds weer veranderende wolken structuur....... Er is van alles te ontdekken en te fotograferen. Nieuw in de zomer van 2018 is de Tuktuk eilandsafari avond tour.

Deze tour duurt ongeveer anderhalf uur en de kosten zijn € 22,50 per persoon met een minimum van 2 personen. Voor de avond tours wordt een toeslag van €5,00 per persoon gerekend.

TukTuk struun toer

Tijdens deze 2,5 uur durende Tuktuk struun toer wordt er ook een wandeling gemaakt naar de vogelkijkhut in de Kroonspolders. Die ligt op één van de  adembenemenste plekken die het eylandt Flielandt  rijk is.  Na deze toer wordt u afgezet bij het gezellige Gestrand om na te genieten van de toer met een hapje en een drankje.

U wordt uiteraard gehaald & gebracht van uw vakantie verblijf. 

Tuktuk toer, incl. drankje  onderweg en na afloop 2  consumpties met heerlijke borrelhapjes bij Gestrand.

De Kosten zijn voor volwassenen € 39,00 per persoon & kids 5 t/m 10 jaar € 29,50 per kind.

U kunt de Eiland safari tour & de Tuktuk struun toer  online reserveren

De eiland safari & de TukTuk struun toer zijn op Vlieland ook te boeken bij informatiecentrum en zeeaquarium de Noordwester, WestCord  Strandhotel Seeduyn, Hotel Zeezicht, Visit Vlieland, Residentie Vlierijck & kadoshop de Coupure.

VIP Veerboot ophaalservice

Weet zeker dat uw vakantie of weekendje weg stressvrij begint. Boek alvast een geruisloze e-tuk, voel en ruik het eiland als wij u veilig en comfortabel naar uw vakantie adres brengen. Over uw bagage hoeft u niet in te zitten. Deze kunt u bij aankomst van de boot tegen een geringe betaling afgeven bij de bagage vervoerders op de veerdam. Komt u met de watertaxi de Geus of Nothern Diver, dan wordt voor uw bagage gezorgd.

Uiteraard is Tuk Tuk Vlieland ook te boeken voor al uw personen vervoer op het eiland, hiervoor gelden dezelfde prijzen.

Voor vragen over prijzen bel: 06-30223886

Prijs per tuktuk   Zone  Bijzonderheden                        Prijs per Tuktuk 23:00 / 24:00             Afhuur per uur           
€ 17,50   Omgeving dorp   Max 6 pers.                                € 23,50                                                       Eerste uur € 135,00 / elk volg. uur € 80,00
€ 22,50   Dorp / Lange Paal   Max 6 pers.                                € 30.50                                                       Afhuur per uur na 23:00
€ 27,50   Dorp / Het Posthuis   Max 6 pers.                                € 37,00                                                       Eerste uur € 182,50 / elk volg. uur €108,00


Bruiloften en partijen 

We dromen allemaal van de perfecte bruiloft, reis dus in stijl op de grote dag! Wij kunnen onze Tuk Tuk opfleuren met fraaie decoratie. De Tuk Tuk is speciaal, dus past uitstekend bij een speciale dag! Wij maken graag een afspraak om samen met u aan het vervoer van die dag te werken. Voor meer informatie kunt u het onderstaand formulier invullen of ons bellen op telefoon nummer 06-30223886.

Neem contact op met Tuk Tuk Vlieland

Heeft u een vraag of wilt u een Tuk Tuk reserveren voor personenvervoer, bruiloften of evenementen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

 • * velden zijn verplicht.

 • "Geweldig!. We Werden voor het Badhuys bijna op het strand afgezet. Een echte aanrader!!!!!. "

  Gasten Hotel Zeezicht.
 • "De eiland safari is te boeken bij de Noordwester, de VVV, Visit Vlieland, Vlierijck, Seeduijn en de Coupure........Doen!!!!"

  Tuktuk Vlieland
 • "Vanaf nu kunt via onze website online onze Tuktuk eilandsafari boeken!"

  Tuktuk Vlieland
 • Eiland safari tour

  Eiland safari tour

  Vlieland ontdekken met de Tuk Tuk is de leukste manier.

  Lees meer
 • Elektrische Tuk Tuk’s

  Elektrische Tuk Tuk’s

  Kies voor de ophaalservice of boek voor uw bruiloft.

  Lees meer
Meer nieuws